Какво трябва да направите, за да се Телепортирате - Сен Жермен


Здравейте на всички, ето втората част на ченълинга със Сен Жермен. Кликнете ТУК, за да видите първата част на ченълинга. Изпращам на всички ви любов и много благословии ... Анди


"... Само най-чистите сърца, които са пълни с нищо друго освен дълбока любов към всички същества и към себе си, ще се телепортират. Телепортацията идва от сърцето, от ценното ви, изпълнено с любов сърце.

Когато се телепортирате, всичките ви великолепни енергии са преместени в невероятното ви сърце от физическото ви тяло, и след това комуникирате със сърцето енергично, а не с ума или егото, което позволява да бъдете физически преместени на мястото, където искате да отидете.

Уважаеми благородни сърца, ще се телепортирате, когато можете да бъдете наистина открити и честни към себе си, и се приемете като ценно Божествено Същество на Светлината. Всички вие сега се пробуждате съзнателно, осъзнавайки кои сте и намирайки излъчващото АЗ СЪМ Присъствие, намирайки Себе си.

На какво красиво пътешествие сте всички вие скъпи приятели. Ви се телепортирате, когато можете честно да простите на себе си и на другите за миналото и когато обичате себе си като никой друг. Вие се телепортирате, когато чувствате дълбока, състрадателна и чиста любов към всяко скъпоценно и почитано същество от красивото ви сърце.

Това е вид умиране, докато сте живи, което трябва да се случи. Вие изваждате и ефективно убивате в известен смисъл всички нежелани неща, които не са чиста любов, всички неща, които причиняват ненужно разделение и постоянно чувство на неудовлетвореност в живота ви. Ако имате гняв или отчаяние в сърцето си, няма да се телепортирате.

Ако имате негодувание или срам или вина или липса на любов към себе си, няма да се телепортирате. Всяко съдене или критика със сигурност също няма да ви отведе там. Това са всички трето-измерни ниски енергии, които имат по-ниски нива на съзнание, които не поддържат телепортация.

Трябва дълбоко и страстно да обичате всички, винаги трябва да прощавате на всички за всичко, което са казали или направил срещу вас. Трябва да простите на Себе си, не трябва да сте сърдите или ядосани, или наранени от някого и трябва да приемете всички такива, каквито са, Божествени Същества на Любовта. Как гледате другите? Обичате ли ги безусловно от сърцето?

Можете ли да ги обичате дори и ако са ви наранили дълбоко със своите действия или думи? Можете ли да не сте разстроени или ядосани? Можете ли да не бъдете злопаметни? Могат ли невероятните ви сърца да са отворени, а не затворени? Вие трябва да разберете, че вие всички сте едно съзнание и трябва да приемем този факт.

Нито едно от тези неща не съществува в по-високите нива на съзнанието, към които сте се запътили. Всичко в скъпоценните ви животи винаги е перфектно отразено обратно към вас от външната среда. Това, което виждате, е това, което получавате. Как възприемате другите? Дали е с дълбока и страстна безусловна любов?

Или е с негодувание, гняв, ревност или завист? Вашето усещане за другите е винаги перфектно огледало и отражение на вас. Каква е реакцията ви, когато някой ви е ядосан? Ангажирате ли се, защитавате ли се и отвръщате ли обратно? Скъпи мои приятели, когато уроците ви са наистина научени, драмата в живота ви ще приключи и всичката карма ще бъде балансирана. Въжетата и прикачените неща след това си отиват.

Когато нежеланата драма свърши, няма нищо друго, освен чиста дълбока любов. Какво друго би могло да бъде? Няма друг слой, който да се отстрани по това време. И всичко, което е останало е чиста любов, всичко останало сте ВИЕ.

Всичко, което е останало е чистотата и красотата на сърцето ви. И с чистотата на сърцето идва дълбокото разширяване на съзнанието, прекрасното съзнание, което е чиста любов, любовта няма граници или разделения, тъй като ставате едно с Източника. Без граници или разделение идва телепортацията и много повече.

Също така, трябва да сте наясно с начина, по който се отнасяте към другите. Егото е много силна част от вас. Как говорите с хората? Казвате ли неща основани на егото? Внимавайте как проектирате думите си върху другите. Казаното от вас може да не е толкова важно, колкото как е казано.

Как другия човек се чувства, когато слуша думите ви? Може да сте прави в съдържанието на думите си, но обиждате ли го подсъзнателно от тона или начина на своите устно или писмено изявени думи? Моля, практикувайте смирение и благодат, тъй като те са прекрасни добродетели, когато говорите с другите.

Скъпи приятели, винаги поставяйте себе си в обувките на другия човек и си задавайте въпроса, как се чувстват другите на базата на това, което сте казали или на базата на това, което сте направили. Всичко се свежда до чистотата на ценното ви дълбоко любящо сърце. Сърцата ви трябва да са отворени и изпълнени с безусловна любов към себе си и към всички хора, за да бъде телепортацията във вашата реалност по съзнателен начин.

Когато почувствате, че сте достигнали тази чистота, тази дълбока и страстна любов, вие ще чувствате щастие и тотално блаженство в живота си. Щастливи  или тъжни сте сега? Депресирани ли сте или чувствате ли се ядосани сякаш животът не е справедлив? Възможно ли е да криете чувствата си вътрешно и да не искате да ги решите. Не можете да избягате от себе си.

Не се страхувайте да се изправите срещу себе си. Чувствате ли се сякаш искате да обвините другите за неща в живота си, които не са си на мястото? Ако чувствате тези неща, вгледайте се дълбоко в ценното си сърце. Запитайте се защо се чувствате по начина, по който се чувствате. Призовете своите водачи или ангели на помощ.

Попитайте мен, аз съм винаги с вас, само с мисълта си и съм там, за да ви помогна. Има един урок, който не е научен още. Ако чувствате, че хората се държат лошо с вас, то те проектират вътрешните ви чувства и мисли, тъй като винаги проявявате своите чувства и мисли, добри и лоши.

Вие сте могъщи творци. Създайте магическа любов, приятели мои, не ниски вибрации. Вашите вътрешни мисли и чувства винаги са отразени обратно към вас отвън, от хората в живота ви. Това е вашето творчество, отново добро или лошо. И ако те ви причиняват дискомфорт, значи има вътрешен дискомфорт вътре във Вас.

Трябва да премахнете този слой на дискомфорт от Себе си. Трябва дълбоко да обичате себе си повече и да се приемате повече. Всеки човек в живота ви показва един аспект на вас. Какво виждате? Дали е любов и щастие и блаженство? Или е нещо друго?

Майсторството над емоциите и Себе си е много трудно. Майсторството над любовта е още по-трудно. Но това е вашия път и пътя, на който всички са. Уважавайте всяка душа и помагайте на всяка душа по пътя и по любящ, сърдечно базиран начин. Почитайте всяка душа, за това което наистина е от вътре, Божествено Същество на Любовта. Помогнете на всяка душа, на която почувствате, че трябва да бъде помогнато, ако тя иска вашата помощ.

Вие всичките сте  скъпоценни Работници на Светлината, които ще помогнат за довеждането на телепортацията и много повече за масите на Майката Земя, тъй като пробуждането ще продължи да се развива за колектива. Те ще се нуждаят от вашата сила, характер, убеждение, знание, състрадание, мъдрост и майсторство.

Вие сте тези, за които чакахте. Бъдете Възнесените Владици, които всички вие сте. Не можете правилно да научите някого на нещо, което не сте напълно усвоили. Преди да можете да овладеете телепортацията, вие трябва да овладеете Себе си, и трябва да намерите тази дълбока любов в скъпоценното си сърце и да позволите на тази чистота на сърцето да тече грациозно.

За да овладеете Себе си, трябва да овладеете емоциите си и да управлявате емоциите си като разберете, че всичко, което изпитвате на Майката Земя ви прави по-чисти духовни същества. Така че регулирайте своите мисли и действия за тези преживявания и гледайте как се променя живота ви. Просто плувайте в дълбока любов. Приемете всичко такова, каквото е.

Отново, обичайте всички дълбоко, уважавайте всички, усмихвайте се на всеки, помагайте на всеки, който можете и вярвайте, че всичко винаги е Божествено съвършено, което винаги е. Как може да не бъде? Бъдете щастливи и се чувствайте благословени да сте тук в тези великолепни времена. Телепортацията ще дойда при вас, но чистотата на сърцето е от ключово значение. Първо тя трябва да се усвои. Можете да го направите.

Ценните ви сърца трябва да бъдат отворени. Премахнете всички нежелани разделения от вашето същество, че сте по-добър от някой друг, че сте по-високо, отколкото някой друг, че сте по-умен от някой друг. Това е разделяне и не е любовта или чистотата на сърцето.

Когато сте готови за телепортация, вашата красива душа ще знае. Енергиите ще бъдат около вас, позволявайки ви това да се случи за вас. И когато телепортацията дойде, всеки ще иска да знае как правите това. Очите им няма да повярват на това, което виждат. Ще питат как можеш да движиш физически тялото си от едно място на друго?

Нека ви кажа, скъпи приятели, телепортацията ще се разпространи и средствата за масова информация ще трябва да покажат това. Мислите ли, че хората няма да ви слушат? Дали сте им физическо доказателство пред очите им. Разбира се, че ще се вслушат.

Те ще се събудят, защото ще ги събудите с думите си, сега те не могат да ги отрекат и да ви отпишат, тъй като те са видели с очите си доказателствата. Те ще разберат какво е духовност, защото вие ще им кажете и телепортацията ще дойде ръка за ръка с разкриването пред масите. Звънците и будилниците ще изгаснат в душите им.

Вие сте почти там. Последните мощни енергии ви отвеждат там, но трябва да извършите упорита работа. Трябва да сте с чисто сърце. Трябва да обичате от сърцето си толкова дълбоко и толкова чисто всички около вас и най-вече себе си. Вашето отворено чисто сърце е това, което ще ви отведе там.

Вашата безусловна чиста любов трябва да бъде в сърцата ви, тъй като любовта е всичко, което е скъпи сърца. Аз ви поздравявам сега с цялата си любов, тъй като обичам всички вас, толкова дълбоко. Любовта ми вече тече към всички ви от сърце на сърце, аз съм с вас. Аз съм Сен Жермен."

С Любов - Анди

Източник



Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments